Jarní koncert 2019

Jarní koncert Velkého swingového orchestru – 17. května 2019 v 19 hodin ve velkém sále KC v České Třebové.

Příznivce nejen swingové hudby, ale i současné populární hudby zveme na tradiční jarní koncert Velkého swingového orchestru. Bude věnován zakladateli orchestru Stanislavu Vosykovi u příležitosti jeho nedožitých 90. narozenin.

První polovina programu bude v duchu 30. let XX. století (J. Ježek, G. Gershwin…) ve druhé části večera pak zazní mimo jiné i skladby světových popových hvězd Adele, Pink, Alexandry Burke a Amy Winehouse v podání hosta večera, kterým bude zpěvačka Anna Julie Slováčková.

Předprodej vstupenek bude zahájen 16. dubna na www.kcct.cz nebo v Informačním centru v Městském muzeu a v kanceláři KC v České Třebové.

 

Anna Julie Slováčkova

je česká zpěvačka, herečka a moderátorka.

Od 4 let se věnuje hře na klavír, zpěvu, později i tanci a herectví. Vystudovala Pražskou konzervatoř pod vedením Lídy Nopové.

V současné době ji můžete vidět v muzikálech Krysař, Iago, Sněhová královna, Královna Kapeska, v divadle Semafor. V televizi prošla známou zábavnou show Tvoje tvář má známý hlas, Ohnivé kuře, nyní ji můžete vidět co by protivnou sestřičku Radku v seriálu Ordinace v růžové zahradě, či na TV Óčko jako moderátorkou hudebního pořadu Mixxxer Show.

Je součástí celorepublikového turné Film Music Tour společně s Milanem Peroutkou. Turné pokračuje na podzim tohoto roku v dalších 6 městech po celé ČR!

Má rovněž svoji kapelu The Primes, se kterou plánuji nové singly, klipy a později i CD.

Těšíme se již brzy na viděnou v KC Česká Třebová.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..