Co pro vás chystáme na konec srpna a září?

V rámci cyklu koncertů a filmů Srpnové léto v parku Javorka, konaného po celý měsíc, vystoupí náš orchestr ve čtvrtek 24. srpna 2017 v 19:00. Programem swingových melodií vás provede moderátorka Zuzana Kupková. Vstupné je samozřejmě dobrovolné a v případě prázdných žaludků či suchého hrdla je k dispozici Restaurace Javorka.

 

Na září pro vás chystáme Taneční odpoledne s Velkým swingovým orchestrem. O co se jedná? Po celé odpoledne 24. září od 16:00 vám budeme v Národním domě v České Třebové hrát k tanci i poslechu. Na programu jsou swingové evergreeny, trochu rocku i popu a na své si přijdou i milovníci ploužáků nebo naopak rychlých latinskoamerických tanců. Těšit se na vás budou členové orchestru se svými zpěváky Petrem Skalickým a Ivou Kolářovou. Řád všem nástrojům dá Milan Špičák a o průvodní slovo se postará Zuzana Kupková.

Vstupné je lidových 80 Kč a zájemci si mohou vstupenky zakoupit v Informačním centru MěÚ, v kanceláři Kulturního centra nebo nově také v předprodeji na webu Kulturního centra Česká Třebová.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..