Pozvánka na jarní koncerty

Zveme všechny příznivce Velkého swingového orchestru na dva jarní koncerty.

První se uskuteční 31. května 2013 v 19:30 v sále KC Česká Třebová. Hosty večera budou zpěváci Dáša Zázvůrková a Petr Macháček s doprovodem svěží jazzové kapely Jakub Šafr Trio. Vystoupí s programem Koncert v barvách Semaforu. Druhá polovina programu bude patřit domácímu orchestru, se kterým si  rovněž zazpívají jmenovaní hosté. Celý program bude zaměřen na tvorbu Osvobozeného divadla a divadla Semafor. Zazní ovšem i skladby z jiného soudku.

Druhý koncert proběhne v neděli 2. června 2013 v 18:00 také v sále KC Česká Třebová. Jako host vystoupí smíšený pěvecký sbor Alou Vivat z Ústí nad Orlicí pod vedením sbormistrů Josefa Novotného a Kamily Pavlíkové. V jejich programu, v první části koncertu, zazní zejména skladby Jaroslava Ježka, Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra. Dvě skladby si sbor zazpívá s doprovodem Velkého swingového orchestru. Po přestávce bude program pokračovat skladbami zaměřenými na tvorbu Osvobozeného divadla a divadla Semafor v podání VSO. První polovinu programu bude uvádět sbormistr Josef Novotný, druhou část programu bude moderovat Zuzana Vondrová.

Věříme, že si oba koncerty najdou své posluchače. Vstupenky na páteční koncert jsou již téměř vyprodány, na nedělní koncert je vstupenej ještě dostatek. K zakoupení jsou v Informačním centru MěÚ nebo v Kulturním centru.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..